Tarieven

Altijd een helder tarief in uw zaak

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis. Mocht u interesse hebben en wilt u weten wat er mogelijk is voor u, vul dan het contactformulier in op deze website of stuur een e-mail naar info@montfortadvocaten.nl. 

Uurtarief
Wij werken op basis van een standaard tarief van €225,- per uur exclusief het (alsdan) geldende BTW-tarief. Dit tarief kan naar boven of naar beneden worden bijgesteld afhankelijk van de aard en het financieel belang van de zaak. Het tarief zal worden vermenigvuldigd met de door de aan uw zaak bestede tijd. Mocht u vragen hebben over onze tarieven, neem dan gerust contact op.

Gesubsidieerde rechtsbijstand
Er wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo). De overheid financiert rechtshulp voor de minder draagkrachtigen. Op www.rvr.org kunt u uw eigen bijdrage en draagkracht berekenen. Mocht u niet in aanraking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan gelden de tarieven zoals vermeld staan in de Algemene Voorwaarden Van Montfort Advocatenkantoor onder aan de pagina.

Korting op de eigen bijdrage
De advocaat dient een aanvraag in bij de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org). Met een ‘diagnosedocument’ van het Juridisch Loket (www.juridischloket.nl)
 krijgt u een korting van €53,- op de eigen bijdrage.