Wat kunt u verwachten?

Bij aanvang kunt u rekenen op een grondige analyse over de juridische positie van uw zaak. Daarnaast krijgt u direct duidelijkheid over de kosten.


U bent gegarandeerd van deskundigheid. Van Montfort Advocatenkantoor is namelijk geen typisch eenmanskantoor. Onze organisatievorm versterkt de kwaliteit van de dienstverlening. Intern kan worden teruggevallen op een groter aantal juridische specialisaties


Extern maakt Van Montfort Advocatenkantoor gebruik van deskundigen waaronder accountants, fiscalisten, notarissen en medisch specialisten in de omgeving van Heerlen en Simpelveld. 


U kunt als particulier, maar ook als ondernemer (MKB) uw beroep doen op een advocaat. Door meer expertise in de diepte bent u gegarandeerd van een gedegen en adequate behartiging van uw belangen.

Waar staan wij voor?

Voor de behandeling van uw zaak krijgt u een ervaren en onafhankelijke advocaat. Bij een rechtsbijstandverzekeraar krijgt u vaak te maken met een voor u onbekende, onervaren en niet universitair opgeleide jurist. De rechtsbijstandverzekeraar is vaak maar op een ding uit, het dossier met alle mogelijke middelen sluiten met zo min mogelijk kosten.


Zo loopt u het gevaar dat niemand bereikbaar is, u niet wordt teruggebeld, u geen inzicht heeft in de zaak en dat u op oneigenlijke argumenten een negatief advies krijgt.


Bij Van Montfort Advocatenkantoor krijgt u gegarandeerd, iedere dag en zo nodig in het weekend juridische bijstand van een zeer ervaren en deskundige advocaat. Mr. Van Montfort heeft onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Eerlijke juridische bijstand van een redelijke prijs.


Het motto is "regelen voorkomt procederen". Mocht het desondanks tot een procedure komen, dan gaat Van Montfort Advocatenkantoor er uiteraard ook voor.

Klik hier en neem contact op met ons kantoor